Magatzems per a empreses

Reproducir vídeo

ALKILA UN TRASTER PER A LA FAMÍLIA

La nostra feina és fer la teva més fàcil.

A ALKILA posem a la teva disposició un servei integral d’emmagatzematge, que va més enllà del lloguer d’un darrere, espais individuals de mides grans, mitges o petites, per guardar estoc, arxiu, PLV, màrqueting, eines, maquinària, o mobles d’oficina . Tenim a la teva disposició un interlocutor, que gestionarà amb agilitat, les teves necessitats, com a recepcions de mercaderia al teu magatzem amb avís d’arribada, canvis de mida, baixes, altes, canvi de centre, ports, o destrucció oficial de documents. Et donem total flexibilitat per a qualsevol canvi, perquè et sentis lliure, ia més optimitzem els costos logístics de la teva empresa. Truca’ns i pregunta pels magatzems especials per a empreses.

ALKILA TRASTEROS

Solucions logístiques a mida de cada empresa

A Alkila Trasteros, trobaràs molt més que el lloguer d’un magatzem, som la solució més optimitzada per a la gestió del teu estoc.

Posem a la vostra disposició un gestor, que s’ocuparà d’atendre les vostres necessitats en el moment.

Ens ocupem de la gestió integral del teu estoc, des de la recepció fins al lliurament. Creixem amb la teva empresa, adaptant l’espai a cada moment a les teves necessitats.

Disposem d’àrea de descans per als nostres clients, on podreu actualitzar el vostre correu, carregar el mòbil, o prendre un cafè. Seu a casa teva.

Gaudeix dels avantatges d’Alkila Trasteros:

• Reducció de costos logístics
• Comoditat teva, dels teus empleats i equip de vendes
• Millor optimització de les teves oficines i instal·lacions
• Millor servei als teus clients i col·laboradors

Alkila Trasteros ofereix a més a tots els empleats i col·laboradors dels nostres clients d’empresa uns avantatges i descomptes addicionals en contractar els trasters privats.

También te puede interesar

Material de Embalaje

En Alkila Self-Storage tenemos en el centro cajas de cartón, cintas adhesivas, cutter, film, y mucho más…

Servicios & Soporte

Aquí podrás encontrar toda la información que necesitas acerca de nuestros servicios & soporte en el momento que lo necesites.