Truca’ns gratis al

900 525 720

Truca’ns gratis al

FAQ - Preguntes freqüents

Reprodueix vídeo
Preguntes i respostes més freqüents

Self-Storage és el nou concepte de lloguer de trasters que ofereix mini-magatzems o trasters de lloguer amb un servei segur, privat i especialment preparat pels particulars, autònoms i empreses.

Els usuaris poden accedir cada dia de l’any i beneficiar-se de serveis personalitzats com ara la recepció de mercaderies, l’enviament de material o la destrucció de documents.

Som dos emprenedors que han treballat al sector del lloguer de traster durant més de 12 anys i que junts han decidit emprendre el projecte de tenir la seva pròpia empresa oferint als seus clients un servei de qualitat.

El servei de lloguer de trasters és oferir al client l’espai que necessites segons les necessitats ja que això permet que el client estalviï diners cada mes ja que no pagarà per un espai buit que no utilitza.

A més Alkila trasters aporta els seus 12 anys d’experiència al sector i això fa que els clients tingui un servei excepcional en el moment de la contractació i durant les seves estades.

Sí, vostè necessita el seu propi cadenat per assegurar-se que vostè és lúnic titular de la clau per al seu traster amb accés independent i per assegurar-se que el seu traster estigui ben tancat en tot moment.

El preu va determinat per la mida del traster. El nostre compromís és oferir-vos l’espai que necessiteu a la vostra mida.

El nostre personal té àmplia experiència en el lloguer de trasters i ells podran assessorar-lo no només a l’espai que necessita, sinó la manera com s’ha d’emmagatzemar les seves coses per optimitzar al 100% l’espai que hagi contractat amb nosaltres.

Mentrestant, si voleu tenir una idea aproximada de la quantitat d’espai que necessita, el nostre lloc web disposa d’una guia de mides de trasters que l’orientaran a l’espai que necessita.

El temps mínim de lloguer és un mes. El temps màxim és pel temps que vostè ho necessiti, sense límits de temps.

Quan el client realitza el contracte des d’aquell mateix moment pot accedir al traster els 365 dies de l’any. A més, té a la seva disposició: carretons, transpaleta, carros, zona de càrrega i descàrrega i pàrquing. A més a més a l’oficina podrà trobar, cafè, te i aigua gratis.

Gairebé tots els mesos tenim descomptes i ofertes especials per a nous clients que en el moment de la contractació se’ls informarà perquè se’n puguin beneficiar.

El pagament del traster és mensual ja que si fos setmanal vostè pagaria una quota més a l’any (13 quotes en comptes de 12)

Per llogar el traster només necessita un carnet que l’identifiqui: DNI – NIE – PASSAPORT i CIF si és una empresa.

També us demanarem informació personal per poder contactar amb vostè en cas de necessitar-ho.

En el moment que realitzeu l’alta dels vostres trasters podreu accedir al mateix moment mitjançant la vostra clau personalitzada.

La majoria dels nostres clients prefereixen domiciliar el pagament. També acceptem pagar per transferència bancària, targetes de crèdit i pagament en efectiu.

És clar que si! un dels serveis destacats del nostre servei és que pot canviar de traster en el moment que ho necessiti sempre que tinguem en aquest moment disponibilitat de la mesura de traster que vostè necessita.

En caso de no disponer, se le pondrá en nuestra lista de reservas y se le avisará en el momento que tengamos disponible el trastero que usted necesita.

La garantia del preu mínim és simple: si trobeu un competidor de les mateixes característiques que el nostre servei i el preu és més baix que el nostre, nosaltres igualarem el preu. Això s’aplica a competidors de lloguer de trasters i no de guardamobles o serveis semblants.

Actualment estem treballant per poder oferir aquest servei.

Igualment vostè pot realitzar tant la reserva com la contractació en línia del seu traster de forma telefònica.

Vostè pot canviar qualsevol dels nostres centres sense cap problema. Nosaltres ens encarregarem de la gestió perquè vostè no s’hagi de preocupar de res.

Sí. En aquest punt som molt rigorosos pel que us donarem un document que vostè haurà de signar on ens permet poder donar accés a una altra persona que vostè ens digui.

Primer mes paga només 1€ pel teu traster

Els nostres assessors d’espai estan disponibles per a ajudar-lo en tot el que necessitis.

CYBER WEEK 40% DTO!

¿Necesitas ayuda?
Llámanos de lunes a sábados.