Truca’ns gratis al

900 525 720

Truca’ns gratis al

Trasters per a particulars

Reprodueix vídeo

ALKILA UN TRASTER PER A LA FAMÍLIA

Casa ordenada, famílies felices.

En moltes ocasions vivim en pisos petits per a les nostres famílies amb nens, avis, i familiars. Això fa que hàgim de sacrificar espais de la nostra llar que deixem de gaudir, perquè els tenim plens de caixes, maletes, gandules de platja, adorns de nadal, bicis, eines, joguines, etc.. A ALKILA t’ajudem a organitzar les teves coses en un traster a la teva mesura, per a tenir tot a mà i ordenat, i utilitzar-lo quan faci falta, tots els dies de l’any. Els nostres assessors d’espai t’indicaran quina és la teva mesura adequada, per a les teves necessitats. Crida’ns i pregunta pels trasters especials per a famílies.

ALKILA TRASTERS

Emmagatzematge personal i domèstic

En els nostres centres de Alkila Trasters podràs trobar la solució més adequada als teus problemes d’espai ja que comptem amb una àmplia varietat de grandàries que van des d’1 M2 fins a 50 M2.

En Alkila Trasters posem la qualitat i seguretat com a prioritat abans de res, per aquesta raó tots els nostres centres compten amb els més alts estàndards del sector, Càmeres de seguretat CTTV amb enregistrament en circuit tancat 24/7, alarma, control d’accés per codi numèric d’alta tecnologia, zones wifi i càrrega de mòbils, flexibilitat en canvis de grandària i estades, i una excel·lent atenció al client, durant tota l’estada. Empresa de seguretat i molt més.

Com a empresa professional de serveis d’acte-emmagatzematge, el nostre principal objectiu és que els nostres clients disposin de la major comoditat, per aquesta raó, ens comprometem a tenir les nostres instal·lacions ateses pel nostre personal i netes en tot moment.

Alkila Trasters a més compta amb les millors ubicacions, pàrquing gratuït per a clients, zones de càrrega i descàrrega, carros i traspaletas i una zona d’accés còmoda.

Trasters a més compta amb les millors ubicacions, pàrquing gratuït per a clients, zones de càrrega i descàrrega, carros i *traspaletas i una zona d’accés còmoda.

Esperem veure’t aviat per les nostres instal·lacions i oferir-te el millor servei d’acte-emmagatzematge del mercat.

També et pot interessar

Material d'Embalatge

En Alkila Self-Storage tenim en el centre caixes de cartó, cintes adhesives, cúter, film, plàstics i molt més…

Serveis & Suport

Aquí podràs trobar tota la informació que necessites sobre els nostres serveis & suporti en el moment que el necessitis.

Primer mes paga només 1€ pel teu traster

Els nostres assessors d’espai estan disponibles per a ajudar-lo en tot el que necessitis.

CYBER WEEK 40% DTO!

¿Necesitas ayuda?
Llámanos de lunes a sábados.