Truca’ns gratis al

900 525 720

Truca’ns gratis al

Magatzems per a Autònoms

Reprodueix vídeo

ALKILA UN MAGATZEM PER A AUTÒNOMS

Les teves eines a mà i segures. 

A ALKILA, disposes d’espais de totes les grandàries per a poder guardar el teu material de treball diàriament. Un lloc segur, amb càmeres de vigilància CTTV, amb circuit tancat d’enregistrament. Tots els centres disposen de zones de càrrega privades, amb accés des de les 6h fins a les 24h que et permeten accedir amb total llibertat al teu mini-magatzem 365 dies a l’any. Carrets, carretons i accessos VIP, per a optimitzar el teu temps. Creixerem amb tu a mesura que vagis precisant més espai, paga només el que necessites. Crida’ns i pregunta pels magatzems especials per a autònoms.

ALKILA TRASTERS

Flexibilitat d'emmagatzematge per a autònoms

A Alkila Trasters sabem el repte que suposa ser autònom, per aquesta raó volem oferir-te un servei que s’adapti a les teves necessitats perquè puguis optimitzar el cost mensual i que això suposi un estalvi en el teu dia a dia.

A Alkila Trasters t’oferim una gran varietat d’espais protegits amb càmeres de vigilància, alarmes, i filtres de seguretat per a protegir les teves coses, que s’adapten al teu pressupost perquè depenent de la necessitat que tinguis puguis estalviar en costos.

El nostre principal objectiu és que paguis només per l’espai que necessitis, que el teu accés sigui còmode i flexible i que els trasters sempre estiguin situats prop de la porta d’entrada, perquè no perdis temps en la càrrega de les teves eines.

Per està raó els nostres centres estan pensats perquè optimitzis el teu temps i l’utilitzis de manera eficient en el teu treball diari.

A més tots els centres de Alkila Trasters disposen de trasters d’1 M2 fins a 50M2, accés 24/7, carrets, *transpalet, muntacàrregues i el lloguer de toro.

A més de reduir els teus costos d’emmagatzematge, disposaràs d’una sèrie de serveis complementaris com el servei de recepció i lliurament de material, la destrucció certificada d’arxius, o el servei d’escaneig i consulta expressa. així com àrea de client perquè et prenguis un cafè, o carreguis el teu mòbil.

Fem del teu emmagatzematge un espai segur i practico.

També et pot interessar

Material d'Embalatge

En Alkila Self-Storage tenim en el centre caixes de cartó, cintes adhesives, cúter, film, plàstics i molt més…

Serveis & Suport

Aquí podràs trobar tota la informació que necessites sobre els nostres serveis & suporti en el moment que el necessitis.

Primer mes paga només 1€ pel teu traster

Els nostres assessors d’espai estan disponibles per a ajudar-lo en tot el que necessitis.

CYBER WEEK 40% DTO!

¿Necesitas ayuda?
Llámanos de lunes a sábados.